Powered by Blogger.
RSS

Ce poţi curăţa cu condimente

Share

Mai citeşte vineri în “Click!  pentru femei”: O maşină  nouă chiar aduce fericirea! 7 căi sigure să-ţi ridici moralul

Mai citeşte vineri în “Click! pentru femei”: O maşină nouă chiar aduce fericirea! 7 căi sigure să-ţi ridici moralul

Poate ai mai auzit de soluţii de curăţat cu bicarbonat, cu lămâie sau cu pastă de dinţi. Ce-ai spune, însă, de curăţatul cu ajutorul unor condimente care-ţi dau de obicei gustul mâncărurilor? Revista „Click! pentru femei" îţi arată soluţii bio de curăţare cu condimente.

Petele de vin le scoţi cu sare

Oricât de bun ai fi pe post de gazdă, tot îţi sare ţandăra dacă cineva varsă vin pe covor. Cum o să mai scoţi pata aceea? Simplu! Ia imediat solniţa şi presară un strat de sare peste pată. Vei vedea cum absoarbe vinul. După ce se usucă puţin, şterge-l cu grijă cu o cârpă moale, curată.

Usturoiul înlătură dăunătorii plantelor

Plantele îţi sunt atacate de dăunători? Pulverizarea unei soluţii de usturoi pe frunzele lor este o metodă naturală şi eficientă de a le reda sănătatea şi de a ţine la distanţă dăunătorii. Soluţia se face foarte uşor. Fierbi apă, după care tai câţiva căţei de usturoi, iar după ce amestecul se răceşte, îl strecori şi-l pulverizezi pe plantele atacate.

Sos iute, pentru vasele de cupru

Tot ce ai de făcut este să pui ketchup sau orice alt sos iute pe o cârpă moale şi să cureţi astfel vasele din cupru sau din alamă. Apoi, laşi ketchup-ul să acţioneze câteva minute. Aciditatea lui îndepărtează petele, lăsându-le strălucitoare după ce le clăteşti cu apă călduţă.

Mobila o cureţi cu maioneză

Nu cred că te-ai fi gândit că maioneza are puterea de a scoate petele de pe mobilă. Pune-o la încercare atunci când copiii s-au lăsat duşi de val în timp ce colorau şi au murdărit biroul. Ia un disc demachiant, aplică pe el puţină maioneză, apoi freacă urmele de creion de pe mobilerul din lemn.

Pe urmă, aşteaptă cinci minute, pentru ca la final să ştergi cu o cârpă umedă.

sursa click.ro

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment