O delicatesa perfecta pentru un ceai cu prietenele.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Worries go down better with soup. ~Jewish Proverb
275g faina
50g zahar pudra
circa 5-6 crengute cu flori de levantica
175g unt nesarat
2 linguri miere de albine, usor incalzita
2-3 linguri zahar tos cu aroma de levantica/zahar tos obisnuit
hartie pergament
tava
1. Puneti faina, zaharul si levantica intr-un bol si amestecati. Cerneti amestecul si dati la o parte orice bucata mai mare de levantica care a ramas.
2. Reintroduceti amestecul in bol si adaugati untul si mierea. Omogenizati bine cu un mixer. Scoateti aluatul format din bol, rulati-l si dati-l prin zahar. Inveliti ruloul in hartie pergament si lasati-l la frigider timp de 30 de minute.
3. Setati cuptorul la 190 grade C. Scoateti ruloul din frigider, indepartati hartia de pergament, apoi taiati-l in felii de circa 1cm grosime. Puneti feliile in tava si coaceti pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 15-20 de minute.
4. Scoateti-le din cuptor si lasati-le pe un platou la racit.
SFAT: Asigurati-va ca levantica nu a fost stropita cu insecticid. Daca nu ati cultivat-o chiar voi, cumparati-o dintr-o sursa sigura.
sursa ecuisine.ro
0 comments:
Post a Comment