Powered by Blogger.
RSS

DELICIOASE BAUTURI DE VARA


Grenadine

Cocktailul potoleste setea si este un energizant ideal in zilele toride de vara. Datorita amestecului de citrice, aceasta bautura iti intareste imunitatea si stimuleaza digestia!


Ingrediente:

4 parti suc de rodii
doua parti suc de portocale
o parte suc de lamaie
o lingura de sirop de rodii concentrat
Mod de preparare:

Este simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci toate ingredientele in shaker si sa-l scuturi pret de trei minute. Totodata, nu uita ca trebuie sa-l racesti inainte de a fi servit.


Shy Banana

Cocktailul este o bautura naturala si delicioasa in perioada calduroasa a verii. Il poti savura alaturi de intreaga familie ca desert sau ca bautura racoritoare.


Ingrediente:

o banana
4 parti suc tutti frutti
o parte sirop de zmeura
doua parti inghetata


Mod de preparare:

Se paseaza banana, se pune in blender si se toarna restul ingredientelor. Se amesteca doua minute, pana face spuma, apoi se reia amestecul cu o lingura, cu miscari usoare, cat sa se "linisteasca".

Orneaza cocktailul cu o felie de ananas sau lamaie.






Mojito


De origine cubaneza, mojito este poate cel mai renumit cocktail din lume si unul fruntas in topul celor mai delicioase si racoroase bauturi. Si mai mult, e simplu de facut!


Ingrediente:

50 ml rom
20 ml sirop zahar brun (zahar topit)
20 ml suc de lime
apa minerala
gheata
frunze de menta


Mod de preparare:

Se piseaza in pahar cateva frunze de menta, se toarna sucul de lime si se amesteca. Se adauga treptat siropul, romul, gheata pisata si se amesteca in shaker. Se completeaza cu apa minerala si se serveste ornat cu frunze de menta si felii de lime.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment