Powered by Blogger.
RSS

Pregăteşte în numai câteva minute o băutură din fructe, sănătoasă şi delicioasă


Share/Bookmark

Vrei să-ţi întăreşti sistemul imunitar şi să te vitaminizezi? Încearcă acasă câteva fresh-uri din fructe şi legume, care pot fi pregătite foarte rapid, cu ajutorul unui blender.

  • Kiwi, banană şi lămâie verde

Kiwi, banană şi lămâie verde

Ingrediente: două kiwi, două banane, o lămâie verde, câteva frunze de mentă.

Mod de preparare: kiwi, lămâia şi bananele se curăţă de coajă şi se taie bucăţele. Se pun în blender şi se mixează până se mărunţesc fructele. Dacă lămâia are sâmburi, este bine să fie îndepărtaţi. Se serveşte rece, cu frunze de mentă.

Ananas, nucă de cocos şi portocale

Ingrediente: o jumătate de ananas, trei banane, o nucă de cocos, două portocale.

Ananas, nucă de  cocos și portocale

Mod de preparare: ananasul se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe. Se procedează la fel cu bananele şi cu portocalele. Nuca de cocos se taie pe jumătate. Fructele mărunţite se pun în blender, se adaugă lichidul din nuca de cocos şi se mixează bine. Se serveşte după ce a stat câteva minute în frigider.

Morcovi, măr şi miere

Ingrediente: cinci morcovi mari, două mere, două linguriţe de miere.

Morcovi, măr și miere

Mod de preparare: morcovii se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. La fel se procedează şi cu merele. Bucăţelele de fructe şi de legume se pun în blender şi se amestecă bine câteva secunde, până se mărunţesc. Sucul obţinut poate fi servit cu gheaţă şi cu două linguriţe de miere, în cazul în care nu este suficient de dulce.

Zmeură, mure şi afine

Ingrediente: 250 g de mure, 250 g de zmeură, 150 g de afine.

Zmeură, mure  și afine

Mod de preparare: zmeura, afinele şi murele se spală cu atenţie în mai multe jeturi de apă, apoi se introduc în blender şi se mixează bine.

Căpşune, cireşe şi îngheţată

Ingrediente: patru cupe de îngheţată de vanilie, cinci căpşune, cinci cireşe şi cinci caise confiate mărunţite, două felii de lămâie verde.

Căpșune, cireșe și  înghețată

Mod de preparare: căpşunele se spală bine şi se taie rondele. Se amestecă bine cu îngheţata de vanilie şi cu cireşele şi caisele confiate. Se serveşte cu feliuţe de lămâie verde şi cu gheaţă.

sursa libertatea.ro

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment